Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Moltes felicitats al Menorca Bàdminton Es Castell

L’Ajuntament d’Es Castell vol felicitar al Menorca Bàdminton Es Castell pels resultats obtinguts en els darrers campionats balears i nacionals. D’una banda felicitar a Laura Anglada pels sus títols en individuals i dobles en el Ranking Territorial de Madrid en categoria sub-13 i d’altra banda felicitar també a Aleksander Daroca, 3r en el Master Nacional Sub-11 de Minibàdminton de Granollers.


També voldríem fer extensiva questa felicitació a tots els esportistes del club que dia a dia s’esforcen per millorar i que han aconseguit que Es Castell sigui un referent dins el bàdminton menorquí.


És per el municipi un orgull tenir esportistes que porten el nom d’Es Castell per tot el territori nacional i volem encoratjar el Menorca Bàdminton Club a seguir amb la feina que s’està fent fins ara.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell