Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els espanyols a l'Antàrtida expliquen la seva tasca als alumnes del CEIP Àngel Ruiz i Pablo

Els alumnes de 5è de Primària del CEIP Àngel Ruiz i Pablo d'Es Castell s'han conegut avui de primera mà el treball científic que es realitza a la Base Gabriel de Castella de l'Exèrcit Espanyol a l'Antàrtida.


Els responsables de la base, formada per professionals militars i científics, van exposar els projectes de recerca que desenvolupen i també van explicar com és la seva vida en aquest enclavament gelat, en el qual només poden romandre durant els quatre mesos a l'any corresponents a l'estiu austral.


El Comandant Cap de la Base, Valentí Carlos Benéitez Martínez, i el Capità, Antonio Donis, han estat els encarregats de realitzar la connexió mitjançant videoconferència i d'atendre les preguntes dels estudiants sobre la temperatura de la zona i la seva ubicació, com combatre el fred, la tasca de l'exèrcit, les condicions de vida en aquest lloc, etc.


El tram final de la connexió va consistir en una visita "virtual" als voltants de la Base en la qual es va poder veure les seves instal·lacions i fins i tot una part de l'esquelet d'una balena, molt a prop de l'aigua.


Aquesta ha estat la primera vegada que un centre educatiu de Menorca ha pogut dur a terme aquesta activitat, que a Es Castell ha estat possible gràcies a que l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament va adquirir al gener de 2017 una pantalla interactiva per al col·legi de la localitat.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell