Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Les disfresses envairan els carrers d'Es Castell

El programa d'activitats per celebrar el Carnestoltes que ha organitzat l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou la celebració de tres rues i desfilades per a totes les edats.


El Carnaval 2018 començarà a les 10.30 hores del proper dijous 8 de febrer amb la rua de les escoles infantils de la localitat (Pitufilandia i Escoleta Es Castell). A les 12 hores desfilaran els nens / es del col·legi Àngel Ruiz i Pablo ia la tarda, a les 17.30 hores, diversos DJ amenitzaran la festa infantil que tindrà lloc a la carpa de la plaça Esplanada.


La festa continuarà el divendres 9 a les 21.30 hores amb un ball de disfresses al Centre de Cultura amenitzat per Joan Reinés. Diumenge dia 11 la Rua de Carnaval sortirà des de l'Església del Roser. En acabar la desfilada, a la plaça Esplanada, es lliuraran dos premis la quantia s'ha duplicat en comparació a l'any passat. Així, el millor grup o comparsa rebrà 300 euros, 200 euros seran per al millor disfressa d'adult i, a més, es procedirà al lliurament d'un total de cinc regals per als cinc millors disfresses infantils.


Finalment, el dimarts 13 de febrer a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional celebració anglesa del Carnestoltes, amb un dinar de "pancakes" a la capella de Santa Margarida. A la tarda, a les 20 hores, el fermall final al Carnaval el posarà la cercavila de Camestortes i la posterior lectura del Testament a la sala de plens de l'Ajuntament de la localitat.


Cal destacar que per participar a la Rua de Carnaval del proper diumenge 11 de febrer, i poder optar així als premis, cal formalitzar una inscripció prèvia els números de telèfon 971 36 51 93 i 618 38 29 81, per correu electrònic a cultura@aj-escastell.org o personalment al Departament de Cultura de l'Ajuntament. El termini finalitzarà el divendres 9 de febrer.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell