Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Obert el termini perquè els estudiants puguin sol·licitar una subvenció per al transport

L'Ajuntament des Castell ha obert el plaç perquè els estudiants d'entre 15 i 21 anys empadronats a Es Castell i matriculats a qualsevol centre educatiu de Menorca puguin sol·licitar un ajut per sufragar una part de les despeses de transport. Per tant, l'objecte d’aquesta convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals adreçats a l’alumnat escolaritzat d’ensenyament superior no universitari des Castell (estudis de grau mitjà, superior o batxillerat) que no percebi cap altre tipus de subvenció per a desplaçament.


Aquesta iniciativa s'ha dotat amb un pressupost de 2.000 euros provinents de recursos propis de l'Ajuntament de la localitat i el seu objectiu és oferir un ajut econòmic, per un import de 50 euros, que el beneficiari haurà de destinar a les despeses de transport ocasionades pel trasllat des del municipi des Castell fins el centre on es cursi els estudis.


Els requisits per poder sol·licitar aquesta subvenció són, per tant, els següents:


· Estar empadronat a Es Castell.
· Tenir entre 15 i 21 anys (ambdós inclosos).
· Estar matriculat pel curs 2017-2018 a grau mitjà, superior o batxillerat a un dels centres de l’Illa.


Aquest ajut serà incompatible amb altres ajuts per a desplaçament que es puguin percebre d’entitats públiques o privades pel mateix objecte de transport. La resolució de l’atorgament o denegació de la subvenció es notificarà als interessats.


El termini per presentar les sol·licituds al Registre d'Entrada de l'Ajuntament finalitzarà dia 23 de març.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell