Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

VII Torneig de Bàsquet Es Castell Bàsquet is Life 2018

VII Torneig de Bàsquet Es Castell Bàsquet is Life 2018 Un total de 16 equips (12 de fora de Menorca i 4 de l'Illa) de les categories júnior i sènior (masculí i femení), disputaran els dies 28, 29, 30 i 31 de març el setè Torneig de Bàsquet Es Castell Bàsquet is Life 2018, un esdeveniment social i esportiu organitzat pel CB Es Castell, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, en el que es portaran a terme un total de 30 partits i participaran més de 250 persones entre jugadors, entrenadors i àrbitres.


S'ha de destacar la participació del Barça amb un equip júnior femení. A més, un equip del País Basc, Tabirako Bake, també disputarà el torneig per primera vegada, juntament amb Virolai Esportiu, La Pobla Mafumet, La Pobla CB Tarragona i els mallorquins de Bàsquet Pla. En canvi, ja són uns clàssics i fidels a la cita els clubs UB Llefià, CB Farners i CB Santa Coloma.


Any rere any es va superant la xifra de participants i enguany s'han hagut de limitar les inscripcions, quedant fora del torneig 3 equips per un problema en l’allotjament dels esportistes i els seus acompanyants, així com també per la manca de pistes per poder disputar en garanties tots els partits. L’any que ve, amb el nou annexe del Poliesportiu Municipal que està construint l’Ajuntament des Castell, el torneig podrà créixer un poc més en quan a participació.


El batle des Castell, Lluís Camps, el primer tinent de batle, Florencio Conde, i el regidor de l'Àrea d'Esports, Dionisio Marí, han posat de manifest la importància d'aquest campionat, no només a nivell esportiu sinó també en l'aspecte social. Camps ha agraït l'esforç del CB Es Castell per tota la tasca organitzativa, remarcant els valors que aporta als joves la pràctica esportiva en quan al foment de l'esforç, el treball en equip, la convivència i la cura per la salut.


El president del CB Es Castell, Tomeu Vanrell, el vicepresident del club, Antonio Airos, i el coordinador del torneig, Miquel Mas, han anunciat que es podrà fer el seguiment del torneig a través de l'aplicació mòbil del club (disponible a Google Play i Apple Store), creada per promocionar i informar de les activitats de l'entitat i on s’actualitzaran els resultats de manera automàtica per poder fer el seguiment dels partits en temps real. Un acord amb l’Empresa NBN 23 permetrà fer l’estadística virtual del torneig i de cada jugador.Dissabte dia 31 es jugaran les finals de les tres categories i després es procedirà a l’entrega de trofeus.


El CB Es Castell agraeix de manera molt especial el suport de l’Ajuntament des Castell per poder dur a terme els seus projectes i activitats, així com també a l’Ajuntament de Maó per la cessió del Pavelló del Carme per disputar alguns partits, el Club Bàsquet Ferreries i el CCE Sant Lluís, així com també a tots els col·laboradors que fan possible que aquest torneig es pugui celebrar.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell