Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Judo formatiu en estat pur a Es Castell

Judo formatiu en estat pur a Es CastellEl judo Es Castell, fidel a la seva tradició, va realitzar el XXI TROFEU NE-WAZA sota les directrius educatives i formatives del cos tècnic del club i com sempre amb la inestimable ajuda de l'Ajuntament des Castell

La Competició es limita als moviments d'immobilització de sòl per als més petits (els judokes no poden posar-se dret) tenint a més una directriu per part dels àrbitres on les accions són qualificades en veu alta en japonès però al seu torn les traduïen al castellà per a millor comprensió i assimilació per part dels futurs judokes de Menorca.

Un total de 70 competidors representant a:

- Col·legi Sant Josep
- Col·legi Mare de Déu del Carme
- Associació Judo Sant Lluís
- Judo Brenes de Mallorca
- Formiga A.M. Ciutadella
- I l'amfitrió Judo Es Castell.

Un cop finalitzada la competició es va realitzar un circuit de salts i destresa per a les categories menors.

Així mateix, el tècnic des Castell José A. Sánchez comentava que "el fet allunyar-se del rigor de la competició, per apropar-nos a la part formativa i humana, ens condueix a una millor predisposició i posada a punt dels futurs competidors afrontar els reptes i exigències de les competicions així com les coneixem, un cop formats oblidant-nos dels resultats a curt termini ".

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell