Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell es consolida com la seu de la Feria de Abril de Menorca

Es Castell es consolida com la seu de la Feria de Abril de MenorcaEl municipi des Castell acollirà per sisè any consecutiu la celebració de la XIII Feria de Abril de Menorca els dies 13, 14 i 15 d'abril, un esdeveniment multitudinari que ha registrat en edicions anteriors una assistència de 3.500 persones aproximadament.

L'Ajuntament de la localitat ha instal·lat una carpa de prop de 1.000 metres quadrats a la Plaça Esplanada per acollir totes les activitats que ha organitzat la Casa d'Andalusia de Menorca.

La inauguració i Obertura del Real de la Feria se celebrarà el divendres dia 13 d'abril a les 20:30 hores a càrrec de l'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i la presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Toñy Silvar. Posteriorment, l'Andalús de l'Any 2018, Francisco Moya Guerrero, procedirà a la lectura del Pregó i les 22 hores començarà el tapes, la festa i el ball per Sevillanes.

L'endemà, dissabte 14 d'abril a partir de les 12 hores tornarà les tapes, la festa i les Sevillanes per donar pas, una hora més tard, a l'actuació de ASODEFC. El Cor Rociero de la Casa d'Andalusia de Menorca actuarà a partir de les 14.30 hores. A la tarda, a les 18 hores, se celebrarà un espectacle eqüestre a càrrec del Grup de Cavallers de Maó i Grup de Carruatges Antics. La festa seguirà a les 20.30 hores amb l'actuació de l'Escola i Quadres de Ball de la Casa d'Andalusia de Menorca. A partir de les 23 hores serà el torn del duo Són del Sud.


L'últim dia de la Fira, diumenge 15 d'abril, Tango Menorca actuarà a les 13 hores i una hora més tard es podrà gaudir de l'art flamenc de l'Estudi de Dansa La Nau. El Real de la Feria es clausurarà a les 17 hores.


L'Ajuntament des Castell i la Casa d'Andalusia de Menorca conviden a la Fira a tots els residents i visitants, amb especial atenció per als 7.000 andalusos que viuen actualment a l'illa.

 
Enllaços Relacionats
Programa XIII Feria de Abril 2018

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell