Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la primera Menorca Foodtruck Fest

Es Castell acull la primera Menorca Foodtruck FestLa Plaça Esplanada des Castell acollirà els dies 21 i 22 abril la primera Menorca Foodtruck Fest, un esdeveniment gastronòmic en concepte de street food que està molt de moda en grans ciutats europees, on des de fa anys se celebren aquest tipus d'esdeveniments amb molt bona acceptació per part de tots els participants i del públic assistent.

L'Ajuntament des Castell i el restaurant i càtering Santa Rita han organitzat aquest esdeveniment únic en què els foodtrucks (caravanes de menjar de carrer) són les protagonistes, barrejant bon menjar i bona música en un marc únic i inigualable com és el primer municipi de Espanya on surt el Sol.

El Menorca Foodtruck Fest començarà el dissabte 21 a les 11 hores i finalitzarà a la una de la matinada per tornar el diumenge, d'11 a 18 hores, amb una opció molt més vermutera que la del dia anterior.

A més, per amenitzar la festa es podrà gaudir de la primera Soundtruck del menorquí DJ Bass, una caravana preparada per fer-nos ballar sense parar durant tota la jornada de dissabte. Durant la jornada de diumenge va actuaran Mel i Sucre (13 hores), una banda mallorquina per al públic més jove, i Topsy (15 hores), swing-balkan de Ciutadella.

Els Foodtrucks participants són els següents:

- Baixavan: entrepans d'autor.
- La Roulotte de Rita: noodles.
- Manduka: hamburgueses.
- Dreams: Hotdog.
- Frapas: "tacos y perritos".
- Chimichurri: cuina viatgera.
- Cucurull: gelats.
- Ma-13 coffe: cafè.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell