Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Èxit rotund de la reunió de l'Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Èxit rotund de la reunió de l'Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustracióEl municipi des Castell va acollir els dies 26, 27 i 28 d'abril la reunió intercalar de l'Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració (AICEI), un esdeveniment que es porta a terme un cop l'any i que reuneix ciutats, entitats , municipis, associacions, museus i universitats que compten amb un ric patrimoni -tangible i intangible- pertanyent al període de la Il·lustració.


En aquesta ocasió es va escollir aquest municipi com la seu de l'esdeveniment i això ha permès divulgar entre els assistents la història, el patrimoni, la cultura i la gastronomia de Menorca, en general, i Es Castell, en particular.


Aquestes jornades s'han desenvolupat amb normalitat i han collit els elogis dels participants. L'Ajuntament agraeix mitjançant aquesta carta la col·laboració de les següents autoritats, entitats, empreses, associacions, grups musicals, etc .:

Consorci Museu Militar, voluntaris de Es Castell, Restaurant Xaloc, Consell Insular de Menorca, Fundació Illa del Rei, Fra Roger, Hotel Artiem Carlos III, Bar sa Cala, Restaurant Espanya, Ca na Maru, Revel'art, Picadero Sa Creueta, Illetra , Petit Komite, Gaudiem et Musica, The City Norwich Pipe Band, Brigada Municipal, Comandant Sr. Javier Girona i l'equip del Museu Militar així com el de Sant Felip, Sr. Luis Alejandre, Sr. Toni Casasnoves, Sr. Alfons Méndez, Sr. David Serra, Toni de Bini TV, Maria de Lazareto, Margalida Capella, Amparo Garcia, Marga Saura ia tots els associats de l'AICEI.
Begoña Mercadal, regidora de Cultura i Educació
Florencio Conde, regidor d'Urbanisme i Vies Públiques

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell