Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell rep la primavera amb flors, tapes i una marató de Craft

Es Castell rep la primavera amb flors, tapes i una marató de CraftL'Ajuntament des Castell ha organitzat per als dies 12, i 13 de maig la segona edició de Floreix Es Castell, una iniciativa que coincidirà en el calendari amb la celebració del IX Marató del Craft i la XXVIII Ruta de Tapes.


Floreix Es Castell torna al calendari d'activitats que organitza l'Ajuntament de la localitat amb la col·laboració de particulars, associacions, clubs esportius, partits polítics, etc. Un total de 22 espais públics i / o privats es decoraran amb motius florals.


La Plaça Esplanada, l'edifici de l'Ajuntament, la Plaça des Mercat, el Centre de Cultura, al Moll de Calasfonts, els carrers Batlle Pons, Stuart, Gran, Victori i Sant Josep, la seu de l'Associació de Veïns, etc. són algunes de les zones de domini públic que s'ornamentaran amb plantes i flors.


El programa d'activitats complementàries de Floreix Es Castell inclou exposicions, actuacions musicals i la celebració de la fira de labors i manualitats IX Marató del Craft. Aquest esdeveniment se celebrarà concretament a la Plaça Esplanada el dissabte 12 durant tot el dia i el diumenge 13 de maig fins a les 14 hores.


El dissabte 12 a partir de les 11 hores se celebrarà una cercavila amb la banda Sa Xaranga des Xubec. A les 18 hores, exhibició de Slackline i a les 19.15 hores la Colla de Geganters i Grallers des Castell oferiran una actuació a la Plaça Esplanada. Finalment, diumenge, a partir de les 12 hores, actuació dels Trolls i Sa Xaranga a Calasfonts.


XXVIII Ruta Tapes

Floreix Es Castell es farà els mateixos dies que la XXVIII Ruta de Tapes, amb la participació en aquesta ocasió d'un total de 9 establiments, de manera que, com és habitual, a partir de les 12 hores del proper dissabte i del diumenge els bars serviran els seus millors tapes més una beguda (canya, vi o refresc) pel preu de tres euros:

1. Centre Cultural. Bruschetta de primavera. Spring Bruschetta.

2. Bar Toni. Broqueta yakitori amb la seva salsa i brots verds. Yakitori skewer with their salze and green shoots.

3. Granja Es Castell. Montadito de secret amb aroma de tarongina. Snack of secret with orange blossom scent.

4. Taskeria Gastronòmica És Local. Bombó de sobrassada i formatge de Menorca. Sobrassada and Menorca 's cheese bombon.

5. Bahia Bar Restaurant. Flor de la Mediterrània (Llagostí marinat amb porros saltats). Flower of the Mediterranean (Marinaded Shrimps with sauteed leeks).

6. Bar Illa. Torrada amb anxoves i samfaina de l'horta. Toast with anchovies and ratatouille Homegrown.

7. Botanic. Llet fregida amb croquetita de xocolata. Fried milk with xocolata croquette.

8. Taska i Vins. Broqueta de pollastre marinat amb flor de patata. Marinated skewered chicken with potato flower.

9. Restaurant Medí Artiem Carles. Bomba d'Ànec a la Taronja. Orange duck pump.


La coincidència de totes aquestes activitats són el principal argument que utilitza l'Ajuntament des Castell per animar a visitar el municipi el pròxim cap de setmana.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell