Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Let’s clean up Europe arriba a Es Castell amb una jornada de neteja al Camí d'en Verema

Let’s clean up Europe arriba a Es Castell  amb  una jornada de neteja al Camí d'en Verema L'Ajuntament des Castell i l'Agenda Local 21 van celebrar el passat dissabte 26 de maig una jornada de neteja del Camí d'en Verema en la que van participar un total de 30 voluntaris, Protecció Civil i l'empresa de serveis i transport de contenidors Servicios Lalo. Aquesta activitat s'emmarca en la iniciativa Let's clean up Europe que s'ha portat a terme aquest mes de maig a tota Europa.


Des de les 10 del matí fins les 13.30 hores els participants van recollir un total de 284'3 Kg de vidre, 6'1 kg de plàstics i 34'8 kg de residus sòlids urbans, de manera que es van omplir completament dos contenidors de 8 m3 i un de 3 m3 que es van instal·lar per l'ocasió. A més, es van retirar de la zona sis contenidors de runes de 10 m3 i dos de 5 m3.


La jornada va finalitzar amb una paella solidària a la Plaça des Mercat elaborada per voluntaris de l'Asociación Española contra el Cáncer (AECC).


El programa Let´s clean up Europe, és una acció comú a tota Europa per a prendre consciència sobre la quantitat de residus que llancem de manera incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització mitjançant la recollida dels residus abocats il·legalment en els camins, boscos, platges, etc.


Es va elegir el Camí d'en Verema com a un dels camins rurals de la xarxa existent al municipi i davant la importància d'aquests camins per al nostre patrimoni.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell