Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Ranxo serà el pregoner de les festes de Sant Jaume 2018

Es Ranxo serà el pregoner de les festes de Sant Jaume 2018El grup musical “Es Ranxo” serà el pregoner de les festes de Sant Jaume 2018, una fita que coincidirà amb la celebració del seu desè aniversari.


Convé recordar que Es Ranxo es va crear a finals de l'estiu de l'any 2007 arran d'una iniciativa de Joan Subirats (Subi), Carlos Guillén i Jaume Fedelich, després d'un cert temps de converses entre amics i coneguts aficionats al cant i a la música.


L'objectiu va ser, des d'un primer moment, ambientar i gaudir de les festes des Castell i, per aquest motiu, després de la seva constitució, es va sol·licitar a l'Ajuntament si seria possible incloure ses seves futures actuacions al programa de festes de Sant Jaume. S'Ajuntament des Castell no només va acceptar aquesta proposta sinó que també, des d'un primer instant, va recolzar la iniciativa.


Després de mesos d’assajos i preparatius, el 23 de Juliol de 2008 Es Ranxo va fer sa seva presentació davant del poble des Castell amb una actuació en la que van participar una trentena de persones, entre cantaires i músics. Aquesta va ser la primera vegada que es van incloure les seves actuacions al programa de festes. Avui dia, 10 anys després, un total de 90 persones formen part d'Es Ranxo.


Es Ranxo està integrat per una gran varietat de persones: fillets, joves, adults, homes, dones, inclús diferents generacions d’una mateixa família ja que tothom és benvingut. El seu repertori és també molt variat: cançó menorquina, havaneres, ranxeres, versions pròpies de cançons conegudes, i fins i tot, hits del moment…


El grup musical Es Ranxo ha participat des de l'any 2008 a totes les festes de Sant Jaume fins el dia d'avui, que compleix el seu 10è aniversari. Gràcies a la bona acollida rebuda per els veïns des Castell, enguany ja poden gaudir amb orgull de ser pregoners de les festes de Sant Jaume 2018.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell