Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell denominarà la seva zona esportiva amb el nom de “Zona deportiva Sergio Llull”

Es Castell denominarà la seva zona esportiva amb el nom de “Zona deportiva Sergio Llull”L’Ajuntament des Castell vol homenatjar un dels seus conciutadans més il·lustres i, per aquest motiu, aprovarà denominar la seva zona esportiva amb el nom de “Zona deportiva Sergio Llull”. El jugador de bàsquet, de renom internacional, és el millor esportista de la història del municipi i ha confirmat que assistirà en persona al bateig de la zona esportiva que durà el seu nom. L'acte es portarà a terme aquest estiu aprofitant que el jugador no té compromisos internacionals.


Es Castell vol posar de manifest amb aquesta iniciativa l'orgull de compartir veïnatge amb un esportista que no només destaca pels seus èxits esportius, sinó també com a persona capaç de transmetre els valors de l’esport entre la joventut: sacrifici, esforç, disciplina, afany de superació, motivació, treball en equip, etc.


Sense cap mena de dubte, Sergio Llull és un excel·lent exemple per els joves esportistes del municipi i, gràcies a la seva projecció mediàtica, el nostre poble es beneficiarà de la més que probable repercussió mediàtica de la notícia en els mitjans de comunicació locals i nacionals, així com a les xarxes socials.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell