Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Dilluns 2 de juliol el Mercat de Nit a Es Castell

Dilluns 2 de juliol el Mercat de Nit a Es CastellEl proper dilluns 2 de juliol es durà a terme el primer Mercat de Nit de l'estiu a la localitat.


Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell que se celebrarà tots els dilluns de juliol i agost al carrer Sant Josep, a excepció del dilluns 23 de juliol amb motiu de les festes patronals de Sant Jaume.


A partir de les 20 hores i fins a les 12 de la nit uns 90 comerciants i artesans, set més que l'any passat, oferiran els seus articles en un ambient estiuenc amenitzat en amb música en viu a càrrec de dos grups musicals diferents. Els assistents trobaran productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.


Dilluns que ve, entre les 21 i les 23 hores, actuaran Carlos Mangado & Ita Llopis a la zona del Bar La Granja i 2ifiCats a la zona del Bar Bahia.


L'objectiu de la iniciativa és, un cop més, dinamitzar econòmicament el municipi i oferir als veïns i visitants una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiada per als mesos d'estiu.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell