Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Canvis de circulació amb motiu del concert de La Guardia i La Frontera

Canvis de circulació amb motiu del concert de La Guardia i La FronteraEl concert dels grups de música rock La Guàrdia i La Frontera que tindrà lloc a Es Castell demà divendres, 6 de juliol, obligarà a realitzar alguns canvis en la circulació de vehicles als voltants de l'aparcament de la zona escolar i esportiva de la localitat.

Aquests canvis consistiran en tallar la circulació des de la rotonda del C/ Sant Josep fins la M6 (C/ Tramuntana) entre les 21 hores de demà divendres i les 2 de la matinada de dissabte.

Els vehicles que vulguin anar cap a Sant Lluís hauran de desviar pels carrers Sant Josep, Llevant i Tramuntana i, al revés, per anar cap a Maó hauran de circular pels carrers Tramuntana, Stuart i Castell de Sant Felip.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell