Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Acord entre l’Ajuntament des Castell i el Consell Insular per la millora de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell

Acord entre l’Ajuntament des Castell i el Consell Insular per la millora de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des CastellL’Ajuntament des Castell i el Consell insular han acordat col·laborar conjuntament, en el marc d'un conveni de col·laboració, per dur a terme una millora integral de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell. Aquesta actuació es desenvoluparà en la previsió del PGOU del municipi que preveu la seva transformació en un bulevard.

A través d’aquest conveni col·laboració, s’ha fixat que l’Ajuntament portarà a terme la redacció del projecte, l’execució de les obres i elaborarà un pla de mobilitat urbana del municipi, mentre que el Consell Insular finançarà el 50% del cost de les obres i també assumirà el cost de la redacció del projecte.

Aquest acord arriba després de diverses reunions celebrades entre totes les forces polítiques representades a l’Ajuntament des Castell (Partit Popular, SOM es Castell, Partit Socialista de les Illes Balears i Propostes per les Illes), impulsades per l’alcalde des Castell, Lluís Camps, i el conseller de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Miquel Preto.

Tant l'Ajuntament des Castell com el Consell Insular s’han mostrat satisfets amb aquest acord unànime que ha estat possible amb la participació de totes les forces polítiques municipals i que suposarà una millora inqüestionable per al poble des Castell.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell