Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

INAUGURADA LA ZONA ESPORTIVA SERGIO LLULL I LA PISTA ANNEXA AL POLIESPORTIU.

INAUGURADA LA ZONA ESPORTIVA SERGIO LLULL I LA PISTA ANNEXA AL POLIESPORTIU.El passat dissabte 28 de juliol es va inaugurar la remodelada zona esportiva des Castell sota el nom de «Zona Deportiva Sergio Llull». A l’acte hi va acudir el jugador de bàsquet del municipi que va agrair al Consistori que pensés en ell per donar nom a la zona esportiva. Al mateix temps el batlle Lluís Camps destacà no només la vessant esportiva de Sergio Llull sinó també la seva vessant més humana. Sergio Llull també signà al llibre d’honor de l’Ajuntament des Castell i posteriorment inaugurà la pista annexa al Poliesportiu.

Per acabar l’acte, Sergio Llull feu el «saque» d’honor al partit de futbol juvenil entre l’Atlético Villacarlos i l’Sporting de Maó.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell