Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

David Sánchez, directe al Mundial de piragüisme

David Sánchez, directe al Mundial de piragüismeSánchez, del CN ??Villacarlos - RCNPP, representarà a Espanya en el pròxim mundial de piragüisme


David Sánchez, del Club Nàutic de Villacarlos - Reial Club Nàutic Port de Pollença, formarà part de l'equip nacional que representarà Espanya en el pròxim Mundial de piragüisme que tindrà lloc a Bulgària a partir del dia 26 de juliol de 2018. Sánchez es convertirà en el primer piragüista menorquí que disputarà un mundial d'aquesta modalitat succeint a l'esportista Gael Fernández, també Club Nàutic Villacarlos, que ja formo part de l'equip nacional en un campionat d'Europa de piragüisme.


La contínua progressió de l'esportista, els bons resultats obtinguts durant aquest últim any i la bona tasca dels tècnics, tant del Reial Club Nàutic Port de Pollença, dels entrenadors del Centre de tecnificació de les Illes Balears i del Club Nàutic Villacarlos ha fet que la Federació Espanyola de Piragüisme s'hagi fixat en aquesta jove promesa.


Cal destacar que David ve de fer un excel·lent Campionat d'Espanya, en aquesta ocasió representant el Reial Club Nàutic Port de Pollença, on ha obtingut un total de 5 medalles: 3 ors: C4 1000 metres, C4 500 metres, C4 200 metres ; 2 bronzes: C1 1000 metres i 500 metres.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell