Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'estiu es viu amb molt música a Es Castell

L'estiu es viu amb molt música a Es CastellDemà passat dimecres 8 d'agost comença una nova edició del programa “Música a la Fresca Es Castell 2018”, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració dels establiments del municipi.


“Música a la Fresca” és una iniciativa que se celebrarà a Es Castell els dimecres 8, 15 i 22 d'agost, de 21 a 23 hores, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el municipi així com també amb l'interès d'oferir una activitat lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu. La novetat d'enguany, en comparació amb anteriors edicions, és que s'ha triplicat el nombre d'actuacions, de manera que si abans hi havia un únic concert ara seran tres que, de forma simultània, es podran gaudir a diferents emplaçaments de la localitat.


En aquesta primera jornada actuaran Los Chaveas amb Luis Miguel López al ball (Bar Centro Cultural), Kike Gamero Duet (entre el Bar Taskeria Gastronómica i el restaurant Bar España) i, finalment, Aires del Sur (Bar Toni).


La col·laboració dels bars, restaurants i comerços en general del municipi és una constant en el nostre poble que permet portar a terme iniciatives com aquesta.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell