Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Actuacions de Petit Komité i Binisound Flamenco a Es Castell

Actuacions de Petit Komité i Binisound Flamenco a Es CastellDemà dimecres 22 d'agost es portarà a terme la quarta edició del programa “Música a la Fresca Es Castell 2018”, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració dels establiments del municipi.


En aquesta ocasió se celebraran dos concerts de forma simultània a partir de les 21 hores, de manera que actuaran Petit Komité, al costat de Ca n'Elena, i Binisound Flamenco, davant del Bar Mos Art.


“Música a la Fresca” és una iniciativa que se celebra a Es Castell els dimecres d'aquest mes d'agost, de 21 a 23 hores, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el municipi així com també amb l'interès d'oferir una activitat lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu. La novetat d'enguany, en comparació amb anteriors edicions, és que s'ha triplicat el nombre d'actuacions, de manera que si abans hi havia un únic concert ara seran tres i fins i tot quatre que, de forma simultània, es podran gaudir a diferents emplaçaments de la localitat.


La col·laboració dels bars, restaurants i comerços en general del municipi és una constant en el nostre poble que permet portar a terme iniciatives com aquesta.