Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la I Travessia Popular Sol Naixent 2018

Es Castell acull la I Travessia Popular Sol Naixent 2018La marca furgo & sailing organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament des Castell i la Federació Balear de Piragüisme, la I Travessia Popular Sol Naixent 2018, un esdeveniment únic a tot el Mar Mediterrani que se celebrarà al port de Mahó els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

La iniciativa consisteix en diverses travessies de diferent longitud i recorregut que es desenvoluparan en dues jornades a bord d'una piragua i / o en la modalitat de Paddle Surf:

- 13 d'octubre, travessia pel port de Mahó amb sortida i arribada des de Cales Fons (Es Castell) i en dues modalitats: la travessia de 10 km i la de 6 km. Les dues recorreran les illes del Rei, Plana i Lazareto.

- 14 d'octubre, travessia per la zona de La Mola (port de Mahó) amb sortida i arribada des de Cales Fons (7 km).

Les inscripcions, s'han de realitzar a través de la pàgina web de l'empresa Elitechip (www.elitechip.net), el cost de la inscripció és de 18 euros fins al 15 de setembre i 25 euros fins a la data límit d'inscripció, és a dir , el 7 d'octubre de 2018.

La marca organitzadora de l'esdeveniment ofereix el servei de lloguer de piragües i paddles surf mitjançant el Club Nàutic Villacarlos, Monkey Sup Mallorca i Calaventura. És obligatori i imprescindible l'ús d'armilla salvavides per a tots els participants, així com corretja en pàdel surf i tapabanyera en piragües tancades. A més, es recomana l'ús de gorra, ulleres de sol i protecció solar.


Preservació del medi ambient

L'Ajuntament des Castell i la marca furgo & sailing estan molt sensibilitzats amb la preservació del medi ambient i, per tant, totes les persones que ho desitgin podran col·laborar en la neteja de "escombraries" d'alguns trams del litoral de la rada maonesa que són propensos a acumular residus a causa dels corrents marins. Aquesta iniciativa es durà a terme el dissabte 13 d'octubre a les 16 hores.


Furgonetes i autocaravanes

Tots aquests tipus de vehicles tindran un aparcament per a tal efecte que s'indiqués en el moment oportú. Els responsables d'aquests vehicles han de mantenir, en tot moment, l'entorn en perfecte estat de neteja i bona convivència.

L'agenda de la I Travessia Popular del Sol Naixent és la següent:

- Divendres 12 d'octubre:

20 hores: Benvinguda als participants en l'Ajuntament des Castell, xerrada sobre la prova, lliurament de dorsals, samarreta, adhesiu i mapa de navegació.

- Dissabte 13 d'octubre:

8 hores: Accés d'embarcacions a Cales Fons per al control de sortida.

9.30 hores: Sortida dels participants del trajecte de 10 km.

10 hores: Sortida als participants del trajecte de 6 km.

12.30 hores: Control d'arribada i avituallament.

16 hores: Sortida dels voluntaris per a la neteja de diferents punts del litoral del port.

20.30 hores: Sopar popular a l'Ajuntament des Castell amb sorteig de regals oferts per les empreses col·laboradores.

- Diumenge 14 d'octubre:

7.30 hores: Accés d'embarcacions a Cales Fons per al control de sortida dels participants del trajecte a La Mola de 7 km.

11.30 hores: Control d'arribada i avituallament.


Finalment, cal destacar que durant les mateixes dates es durà a terme al municipi la XXIX edició de la Ruta de Tapes.

 
Enllaços Relacionats
Cartell de l'esdeveniment

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell