Es Castell acull la 1a edició del Menorca Latin Fest

Es Castell acull la 1a edició del Menorca Latin FestEl proper dissabte 6 d'octubre a partir de les 19 hores tindrà lloc a la carpa situada a la Plaça Esplanada des Castell la primera edició del Menorca Latin Fest, un certamen que reuneix les cultures de diferents països llatinoamericans i estils musicals com el zumba, la capoeira, la samba, la cúmbia, la bachata, el mambo o el reggaeton, entre d'altres. També es podrà degustar menjar tradicional de Bolívia i Colòmbia.


L'esdeveniment començarà a les 19 hores amb la sessió especial de zumba a càrrec de Borja Rojo i continuarà una hora més tard amb el Show Capoeira do Brasil. A les 20 hores serà el torn de l'actuació del grup K de Cumbia i tancarà la festa el DJ Danny Peña a partir de les 23 hores i fins que el cos aguanti, ja que, tal com posa de manifest Tato Rabassa, gerent de l'empresa promotora de la iniciativa Tararó Músics & Esdeveniments, "es tracta d'una festa llatina per no parar de ballar".


La regidora de Cultura de l'Ajuntament des Castell, Begoña Mercadal, ha manifestat que el consistori col·labora perquè aquesta mena d'activitats culturals i d'oci tenen una gran acceptació entre els ciutadans i, a més, suposen un benefici econòmic per als comerços de la localitat més que evident.


El preu de l'entrada si es compra amb antelació és de 10 euros i es poden adquirir a Restaurant la Kantuka, Andrea Doria Bar, AMA-GI, Discoteca Lateral i Ciber Comunicaciones Menorca. Col·laboren: Heineken, menorcameva.com, Assukar, Grup Capoeira Menorca, binitec.es i Bini TV.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell