Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

PROGRAMA D’ACTES 25È ANIVERSARI MENORCA RESERVA DE BIOSFERA

PROGRAMA D’ACTES 25È ANIVERSARI MENORCA RESERVA DE BIOSFERA

El 7 d’octubre de 1993, el Consell de Coordinació del MaB reunit a París va aprovar la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera, un títol expedit per la UNESCO que es va lliurar en el decurs d’un acte solemne celebrat a Maó. Segurament, cap dels dos moments formen part de la memòria col·lectiva dels menorquins però avui, vint-i-cinc anys després, és innegable el camí recorregut i com ens ha marcat el compromís amb els objectius de sostenibilitat, de cura pel medi ambient, del respecte pel nostre patrimoni i per mantenir viva la nostra cultura i la singularitat com a poble.

Volem recordar les fites aconseguides i, alhora, tocar de peus a terra i reflexionar sobre els reptes pendents que hem d’abordar, com administració i com a societat, de manera individual i col·lectiva. Però sobretot, volem celebrar que la Reserva de Biosfera de Menorca ja té 25 anys! I et convidam a fer FESTA, a viure experiències, a fer sortides de descoberta de l’entorn, a participar en nombroses activitats culturals, a assistir a xerrades, debats, exposicions, a tastar el millor de la nostra terra...

Tens un munt de propostes al teu l’abast, un programa d’actes trimestral que ha estat possible gràcies a la implicació i la col·laboració de nombroses entitats i col·lectius i que resta obert a tothom que encara s’hi vulgui sumar.

Gaudiu d’aquest 25è aniversari de la reserva i per molts anys!

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell