Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La Ruta de Tapes de Es Castell estrena aplicació mòbil

La Ruta de Tapes de Es Castell estrena aplicació mòbilLa XXIX Ruta de Tapes torna dia 12 d'octubre al calendari d'activitats d'Es Castell, un cop finalitzat el període estival, amb una novetat que consisteix en una aplicació mòbil que permetrà establir un canal de comunicació directe entre els organitzadors i els participants en la iniciativa, de manera que l'usuari podrà convidar els seus amics compartint per WhatsApp o RRSS les fotos de totes les tapes que elaboren els establiments participants.


L'aplicació mòbil es diu "QuedamosdeTapas, la teva app per anar de tapes" i és una plataforma que facilita al sector de l'hostaleria l'organització i difusió d'esdeveniments gastronòmics.


La plataforma disposa d'una aplicació mòbil de descàrrega gratuïta per als usuaris, disponible a Google Play i Apple Store, en la qual es pot veure l'oferta d'esdeveniments i jornades gastronòmiques que s'organitzen. En seleccionar una de les iniciatives, l'usuari obté informació sobre els locals participants, les tapes i poden accedir a una funcionalitat que els permetrà valorar-les. Des d'altres seccions es poden veure les bases de l'esdeveniment, notícies en temps real sobre el mateix, un mapa que facilita la localització dels locals, etc. Pot descarregar-se usant el codi QR que es troba en els diferents suports publicitaris que es distribueixen o simplement entrant a la botiga d'apps del seu mòbil i escrivint: QuedamosdeTapas.


Més informació de l'aplicació a la web www.quedamosdetapas.com


La XXIX Ruta de Tapes se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre (a partir de les 12 hores), de manera que els establiments participants serviran els seus millors tapes més una beguda (canya, vi o refresc) pel mòdic preu de dos euros amb 50 cèntims.


És important recordar que es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat que se segueix duent a terme, en col·laboració amb els bars del municipi, perquè s'ha demostrat amb escreix que fomenta la dinamització econòmica del comerç de proximitat . L'Ajuntament edita uns flyers per a l'ocasió i també publica anuncis en els mitjans de comunicació, mentre que el sector privat es fa càrrec del cost de l'aplicació mòbil QuedamosdeTapas.


Els 10 establiments participants en aquesta nova edició de la Ruta de Tapes Es Castell 2018 són els següents:


- Centre Cultural. Tàrtar de fuet. Tàrtar de fuet.

- Bar Toni. Montadito de filet de porc amb salsa Bar Toni. Snack of pork sirloin with Bar Toni salze.

- Granja Es Castell. Bocatin de filet ibèric. Snack of Iberian sirloin.

- Taskeria Gastronòmica És Local. Bombó Ibèric. Iberian Bonbon.

- Badia Bar Restaurant. Llagostí marinat amb porros saltats. Marinaded Shrimps with sauteed leeks.

- Bar Illa. Llom rostit amb ceba caramel·litzada. Roasted loin with caramelized onions.

- Botanic Restaurant Menorca. Mini tatin de cua de Bou amb pebrots vermells. Beef tails mini tatin with xarxa Peppers.

- Taska i Vins. Albergínia al forn empanada amb cruixent de formatge i salsa de pinyons. Baked eggplant peu with crunchy cheese and pine nut salze.

- Restaurant Medí Artiem Carles. Les pilotes de Luis. Luis 's Balls.

- Casa Kuenka. Formatge fregit de Maó amb crema de sobrassada. Maó fried cheese with sobrassada cream.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell