Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Modernització de l'enllumenat públic al sector del carrer Bonaire

Modernització de l'enllumenat públic al sector del carrer BonaireEl proper dilluns 12 de novembre començaran les obres de modernització de l'enllumenat públic al carrer Bonaire de la localitat. El cost del projecte puja a 179.000 euros i el termini d'execució de les obres és de tres mesos.


La iniciativa consisteix en la substitució del quadre elèctric i de tots els fanals situades a peu de carrer i en les façanes dels habitatges, així com el soterrament d'un nou cablejat de subministrament d'electricitat.


L'empresa Miatec executarà les obres que afectaran als carrers Sant Cristòfol, Bonaire, Ciutadella, Bisbe Sever, Carles III, Fàbregas i la plaça Rei Joan Carles I.


És important destacar que l'Ajuntament d'Es Castell es farà càrrec del cost íntegre del projecte mitjançant fons propis, ja que no es disposa de l'ajuda econòmica de cap instància i / o administració superior.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell