Una desena de comerços participen en la iniciativa Botigues al Carrer

Una desena de comerços participen en la iniciativa Botigues al CarrerEl proper diumenge 18 de novembre, de 9 a 15 hores, un total de 10 comerços oferiran els seus productes i / o serveis en una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell i l'Associació de Comerciants des Castell que, així com el seu nom indica, pretén treure al carrer i apropar als consumidors els petits comerços de la localitat .

La Plaça des Mercat és l'escenari escollit perquè les botigues puguin muntar els seus estands i atendre d'una forma personalitzada a totes les persones que s'apropin al lloc durant el matí de diumenge.

Els comerços participants són els següents:

- PERRUQUERIA MARGUI: oferirà articles de perruqueria, manicura i maquillatges exprés pre-Nadal, així com massatges capilars i facials.

- SA CUINA DE MO MARE: menjars preparats i pintxos.

- BOUTIQUE INFANTIL: roba per fillets/es.

- ANI FUXÀ: roba per fillet/es.

- ALDIA: moda.

- CANT ROTGER: complements per a mascotes.

- IMMOBILIÀRIA ORFILA: catàlegs del mercat immobiliari.

- FARMASHOPPING MENORCA: productes de parafarmàcia.

- MARINA: bolsos i complements.

- MAS GAS: miniatures de cotxes.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell