Concurs de fotografia Es Primer Sol d'Espanya

Concurs de fotografia Es Primer Sol d'EspanyaEl departament de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell, en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca, organitza el primer conscurso de fofografía "És Primer Sol d'Espanya" a través de la xarxa social Instagram entre el 21 de novembre i el 12 de desembre, amb l'objectiu de promocionar el municipi i atraure visitants.


El tema és "Es Castell". Totes les fotografies han d'estar ambientades en qualsevol lloc del terme municipal d'Es Castell o bé preses des Castell amb enfocament a un altre lloc. Poden ser imatges de tot tipus, que indaguin en l'arquitectura, espais, paisatges, entorn, visitants o qualsevol característica del municipi. Es podrà participar amb un màxim de tres fotografies a color i les obres hauran de ser inèdites, és a dir, el participant ha de ser l'autor de les mateixes.


Podrà participar en el concurs qualsevol persona, de qualsevol nacionalitat, que s'hagi registrat prèviament a la xarxa social Instagram amb un únic usuari real i ha de ser o fer-se seguidor de l'Ajuntament des Castell a Instagram @ajescastell. Els participants han de pujar una fotografia en color amb el hashtag #primersoldeespaña i etiquetar @ajescastell en el comentari. 17 de desembre es publicaran les 20 fotografies finalistes les quals s'hauran de fer arribar en format digital JPEG o TIF, resolució mínima 150 p.p.p. i mesura 420 mm. del costat més gran en espai de color Adobe RGB a través de correu electrònic a turisme@aj-escastell.org amb el seu nom i número de telèfon.


L'Ajuntament atorgarà tres premis de 1.000, 750 i 250 euros al primer, segon i tercer classificats respectivament, els quals seran seleccionats per un jurat integrat per un representant del consistori, un altre del sector turístic, un més de les Arts Plàstiques o similar i dues socis del Fotoclub Revel'Art Fotografia.

 
Enllaços Relacionats
Bases del concurs

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell