Es Castell contracta dos joves menors de 30 anys

Es Castell contracta dos joves menors de 30 anysL’Ajuntament des Castell ha contractat 2 joves menors de 30 anys per un període de 12 mesos dins el Programa SOIB JOVE-QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació dels joves amb estudis superiors a les Illes Balears, amb fons del SOIB i cofinançada pel Fons Social Europeu, amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, amb un cost total del projecte de 43.180,22 €.

L’objectiu d’aquest programa és dotar d’experiència professional a joves d’entre 18 i 30 anys, amb formació acadèmica o professional acreditada de grau superior, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres d’interès social.

L’Ajuntament des Castell va contractar el passat dia 15 de novembre un jove titulat en Integració Social i una jove titulada en Educació Infantil, facilitant-los l’oportunitat d’adquirir una primera experiència laboral.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell