Onzena edició de les Jornades de Família a Es Castell

Onzena edició de les Jornades de Família a Es CastellL'Àrea d'Afers Socials de l'Ajuntament des Castell ha organitzat un any més les Jornades de Família 2018, amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca. L'objectiu és promoure la parentalitat positiva per tal d'oferir un benestar als fills/es, facilitant positivament el seu desenvolupament integral des d'una perspectiva de cura, afecte, protecció, seguretat personal i de no-violència. Aquestes jornades són un espai de trobada, aprenentatge i reflexió on intercanviar i compartir experiències i inquietuds sobre l'educació dels nostres fills.


La iniciativa consta de 3 conferències-col·loqui dirigits a pares i mares des Castell. La primera es celebrarà demà dimecres 28 de novembre a càrrec de Manuel Rego Rodríguez, “matrón” a l'Hospital Mateu Orfila i la Clínica Juaneda, que parlarà sobre la lactància materna i la família.


La segona és una conferència sobre “Dues cases, una família” i serà impartit per Carme Curcó, psicòloga Forense als Jutjats de Menorca i Terapeuta Familiar. La data és dimecres 12 de desembre.


I finalment, la tercera trobada serà el dimecres 17 de desembre. El mestre Ernest Fortuny parlarà sobre “Monòleg: tres temes seriosos tractats en broma”.


Totes les conferències-col·loquis es faran a la Sala d'actes de l'Ajuntament des Castell i començaran a les 19 hores. És una iniciativa amb entrada lliure i oberta al públic en general.

 
Ajuntament des Castell