Es Castell serà candidat a convertir-se en Meravella Rural 2018

Es Castell serà candidat a convertir-se en Meravella Rural 2018Es Castell és un dels 20 municipis candidats a convertir-se en una de les set Meravelles Rurals d'Espanya 2018. Es tracta d'una iniciativa de la plataforma en línia experta en lloguer de vacances Home Away que, després del procés d'integració de Toprural, segueix impulsant el turisme rural a tot el món.


Es Castell és l'únic municipi de tota Balears que ha estat seleccionat per participar en aquest certamen, l'objectiu és donar suport les destinacions rurals de tota la geografia espanyola mitjançant la iniciativa Les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2018 que celebra aquest any la seva setena edició.


Totes les persones que desitgin participar i votar en l'elecció de les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2018 poden fer-ho a través de la pàgina web habilitada per al concurs, des del 30 de novembre fins el 18 de desembre de 2018:

https://www.homeaway.es/lp/7-maravillas-rurales-2018/?


És important destacar que les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2018 permet donar visibilitat als poble espanyols que normalment compten amb canals de promoció limitats.


El 20 de desembre es coneixerà el nom del poble guanyador de l'esmentat guardó.

 
Ajuntament des Castell