Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament des Castell emprèn accions legals contra els organitzadors de l'espectacle de Los Morancos

L'Ajuntament des Castell emprèn accions legals
contra els organitzadors de l'espectacle de Los MorancosL'Ajuntament des Castell ha decidit emprendre accions legals pels perjudicis irrogats contra els organitzadors de l'espectacle de Los Morancos, una actuació que s'havia de dur a terme en el municipi el passat 29 d'agost i que, "per motius logístics", es va ajornar al 9 de setembre però que, finalment, es va suspendre "sine die".


L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell assumeix la responsabilitat que li correspon per defensar els drets de tots els ciutadans que en el seu moment van comprar una entrada i encara no se'ls ha tornat els diners. És important destacar que el consistori ha informat al respecte als germans César i Jorge Cadaval, més coneguts com Los Morancos, perquè ells també són part afectada per la presumpta estafa, ja que en el seu ànim va estar en tot moment dur a terme la representació en Menorca, segons les dates assenyalades, seguint les indicacions de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment.


L'assumpte està ara en mans de l'advocat Carlos Salgado, després de produir-se diversos desencontres amb la persona responsable d'organitzar la representació de Los Morancos, un conegut promotor d'espectacles i concerts a la nostra Illa, que s'havia de desenvolupar a les instal·lacions del CEIP Àngel Ruiz i Pablo de la localitat.


En conseqüència, l'Ajuntament convoca a totes les persones que en el seu moment van adquirir una entrada i encara no se'ls ha tornat els diners perquè assisteixin a una reunió informativa demà dimecres 19 de desembre a les 20 hores a la sala de plens de les cases Consistorials.