Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Lliurament de premis del concurs de fotografia "Es Primer Sol d'Espanya"

Lliurament de premis del concurs de fotografia El departament de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell, en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca, procedirà demà divendres 21 de desembre al lliurament de premis de la primera edició del concurs de fotografia "Es Primer Sol d'Espanya" , en el transcurs d'un acte que se celebrarà a les 20 hores a la sala de plens del consistori.


Un total de 260 fotografies han participat en el concurs. El jurat, integrat per un representant del consistori, un altre del sector turístic, un més de les Arts Plàstiques o similar i dos socis del Fotoclub Revel'Art Fotografia, s'han seleccionat un total de 20 finalistes, entre els quals hi ha els tres primers classificats que optaran a uns premis de 1.000, 750 i 250 euros respectivament. Els noms dels autors de les imatges que han guanyat el concurs es donaran a conèixer demà mateix en el transcurs de l'esdeveniment.


A més, les 20 imatges finalistes s'exposaran en el mateix emplaçament on es durà a terme demà el lliurament de premis.


Cal recodar que "Es Primer Sol d'Espanya" és el primer concurs que organitza l'Ajuntament de la localitat a través de la xarxa social Instagram entre el 21 de novembre i el 12 de desembre, amb l'objectiu de promocionar el municipi i atraure visitants .


El tema és "Es Castell". Totes les fotografies havien d'estar ambientades en qualsevol lloc del terme municipal d'Es Castell o bé preses des Castell amb enfocament a un altre lloc. Les imatges podien ser de tot tipus i, sobretot, inèdites, és a dir, el participant havia de ser l'autor de les mateixes.


Per participar calia registrar prèviament a la xarxa social Instagram amb un únic usuari real i havia de ser o fer-se seguidor de l'Ajuntament des Castell a Instagram @ajescastell. Els participants havien de pujar una fotografia en color amb el hashtag # primersoldeespaña i etiquetar @ajescastell en el comentari. Posteriorment, havien d'enviar la imatge en format digital JPEG o TIF, resolució mínima 150 p.p.p. i mesura 420 mm. del costat més gran en espai de color Adobe RGB a través de correu electrònic a turisme@aj-escastell.org amb el seu nom i número de telèfon.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell