Es Castell gaudirà per segon any consecutiu d'un Mercat de Sant Antoni per celebrar la festa del patró de Menorca

Es Castell gaudirà per segon any consecutiu d'un Mercat de Sant Antoni per celebrar la festa del patró de MenorcaLa tradicional festa de Sant Antoni, patró de Menorca, es celebrarà com cada any a Es Castell els dies 16 i 17 de gener amb la torrada popular, la benedicció d'animals i un mercat tradicional com a actes centrals de la festa.


Dimecres 16 de gener, se celebrarà la torrada popular de sobrassada i botifarró, a la carpa ubicada a la Plaça Esplanada, a partir de les 17 hores, mentre els fiets gaudeixen amb un taller de màscares. Una hora més tard, serà el moment d'una actuació infantil musicada a càrrec de Fornite. A les 19 hores una batucada recorrerà diversos carrers de la població finalitzant a la carpa, on, a les 20 hores, començarà la revetlla amb la música de Petit Komité.


Al dia següent, dijous 17, a les 10 hores, Mercat de Sant Antoni a la Plaça Esplanada i a les 11.45 hores, benedicció d'animals davant de la Parròquia del Roser.


El programa d'actes contempla també la celebració, el mateix dia a partir de les 12 hores a la Plaça Esplanada, de partides ràpides d'escacs i una exhibició de balls folklòrics a càrrec del Grup Folklòric Castell de sant Felip.


A més, el divendres 18 de gener es celebrarà un any més una nova edició de la Ruta Literària dedicada a Àngel Ruiz i Pablo.

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell