Una gran tasca de Protecció Civil d'Es Castell

Una gran tasca de Protecció Civil d'Es CastellL'Ajuntament des Castell agraeix la dedicació de l'equip de voluntaris de Protecció Civil de la localitat i la seva predisposició a col·laborar en tots els esdeveniments que organitza el consistori.


És important posar de manifest que durant tot l'any passat 2018 els nou integrants de Protecció Civil d'Es Castell van prestar els seus serveis en un total de 94 activitats organitzades per diferents organismes públics, una xifra que la suma de temps total de servei ascendeix a 1.191 hores i 15 minuts.


Per tant, com a alcalde d'Es Castell agraeixo tantes hores de dedicació desinteressada perquè tots els esdeveniments transcorrin amb seguretat i total normalitat. Moltes gràcies a Albert Rocha, Ana M. Mirall, Damià Cardona, Encarna López, Jaume Payeras, Paqui Gomila, Pere Payeras López, Pere Payeras Urbina i Susana Gomila.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell