Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell es vesteix de Carnaval

Es Castell es vesteix de CarnavalEl programa d'activitats per celebrar el Carnestoltes que ha organitzat l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou la celebració de rues i desfilades per a totes les edats.


El Carnaval 2019 començarà a les 17.30 hores del proper dijous 28 de febrer amb una festa infantil amb DJ i un espectacle de Minions a la carpa de la plaça Esplanada.


La festa continuarà el divendres 1 de març a les 21 hores hores amb un ball de disfresses al Centre de Cultura amenitzat per Freddy i Azahara. Posteriorment, el diumenge dia 3 se celebrarà la Rua de Carnaval, acompanyada pel grup Bon Ball Tenim. La sortida serà a les 17 hores des de l'Església del Roser. A les 18.30 hores, ball i concurs de disfresses al Club de Jubilats de la localitat.


Finalment, el dimarts 5 a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional celebració anglesa del Carnestoltes, amb un dinar de "pancakes" a la capella de Santa Margarida. A la tarda, a les 20 hores, la cloenda del Carnaval el posarà la cercavila de Camestortes i la "Banda de José y sus Muchachos", que finalitzarà amb la lectura del Testament a la sala de plens de l'Ajuntament de la localitat.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell