Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Obert el termini perquè els estudiants puguin sol·licitar una subvenció per al transport

Obert el termini perquè els estudiants puguin sol·licitar una subvenció per al transport L'Ajuntament des Castell ha obert el plaç perquè els estudiants d'entre 15 i 25 anys empadronats al municipi puguin sol·licitar un ajut per sufragar una part de les despeses de transport.


Els estudiants d'entre 15 i 21 anys empadronats al municipi i matriculats a qualsevol centre educatiu de Menorca per a realitzar estudis de grau mitjà, superior i/o batxillerat poden sol·licitar aquests ajuts individuals, que s'han adreçat a l’alumnat escolaritzat d’ensenyament superior no universitari des Castell que no percebi cap altre tipus de subvenció per a desplaçament.


L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir un ajut econòmic, mitjançant recursos propis de l'Ajuntament de la localitat, per un import de 50 euros que el beneficiari haurà de destinar a les despeses de transport ocasionades pel trasllat des del municipi des Castell fins el centre on es cursi els estudis.


Els requisits per poder sol·licitar aquesta subvenció són, per tant, els següents:


· Estar empadronat a Es Castell.
· Tenir entre 15 i 21 anys (ambdós inclosos).
· Estar matriculat pel curs 2018-2019 a grau mitjà, superior o batxillerat a un dels centres de l’Illa.


Els estudiants d'entre 18 i 25 anys que estiguin cursant fora de Menorca estudis universitaris, de formació professional, ensenyaments artístics superiors o d'altres també poden optar a les ajudes. En aquest cas es tracta d'estudis presencials a centres oficials reconeguts per l’Administració educativa i que s’encaminin a l’obtenció d’un títol oficial amb validesa acadèmica o professional. També poden ser estudis no oficials i serà la comissió avaluadora la que valorarà la seva inclusió a la convocatòria.En aquest cas, l'’ajut consistirà en el finançament d'un desplaçament d’anada i tornada per sol·licitant, amb un màxim de 150 euros per alumne/a, i va destinat a les despeses de transport ocasionades pel trasllat del beneficiari/ària des del centre on es cursin els estudis fins a l’illa de Menorca.


Els requisits per poder sol·licitar aquesta subvenció són, per tant, els següents:


· Fotocòpia DNI.
· Matrícula o certificat acreditatiu d’estar matriculat al corresponent centre per a l’any 2018-19.
· Descripció de la ruta sol·licitada.
· Factura dels bitllets.
· Dades bancàries per a poder realitzar la transferència, si escau, a nom de la persona que sol·licita l’ajut d’aquesta convocatòria o tutor.


El termini per presentar les sol·licituds al Registre d'Entrada de l'Ajuntament finalitzarà dia 10 de maig.


Als enllaços de més avall trobareu tota la documentació (PDF) que haureu de presentar en el cas d'estar interessats.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell