Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament instal·la tres fonts d’aigua a les dependències municipals

L’Ajuntament instal·la tres fonts d’aigua a les dependències municipals29 d’octubre de 2019

L’Ajuntament ha instal·lat tres fonts d’aigua a les dependències municipals, amb l’objectiu de fomentar la reducció del consum d’aigua envasada. A més, per assolir aquest objectiu, es duran a terme, pròximament, accions de promoció de l’ús de bòtils reutilitzables entre els treballadors municipals.

Les tres fonts instal·lades estan connectades a la xarxa pública del municipi i també serviran per incentivar el consum d’aigua de l’aixeta. 

La iniciativa s’emmarca en la voluntat de l’actual equip de govern d’avançar en el foment d'hàbits de consum més sostenibles i en la reducció de residus en l’àmbit municipal, especialment de plàstics d’un sol ús, i també vol contribuir a millorar la qualitat de vida en l’entorn laboral.
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell