Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament reformarà Es Soleiet per millorar les condicions de les escoles de música i pintura

L’Ajuntament reformarà Es Soleiet per millorar les condicions de les escoles de música i pintura29 de novembre de 2019

La Brigada Municipal ja ha començat les feines de reforma de l’antiga escoleta Es Soleiet, que han de permetre la dignificació i optimització d’aquest cèntric espai, així com la millora de les condicions de les escoles municipals de música i pintura.

D’aquesta manera, la intervenció permetrà ampliar els espais dedicats a l’Escola Municipal de Pintura, amb l’objectiu de poder satisfer tota la demanda que actualment no pot ser atesa per manca d’espai, i alhora millorar les condicions en les quals es duen a terme les classes. 

A més, la reforma també permetrà unificar l’Escola Municipal de Música, que ara es troba disgregada entre Es Soleiet i el CEIP Àngel Ruiz i Pablo, i millorar-ne les condicions de treball.

Les obres no afectaran el normal funcionament de les classes, ja que principalment es duran a terme durant el descans de Nadal. 

Pel que fa a les festes infantils que fins ara s’hi duien a terme, l’Ajuntament posa a disposició de tota la ciutadania la plaça des Mercat, un espai en el qual es poden realitzar aquest tipus d’actes en les mateixes condicions.

 
Imatges relacionades
 
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell