Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament incorpora dos nous tràmits en línia a la Carpeta Ciutadana

L’Ajuntament incorpora dos nous tràmits en línia a la Carpeta Ciutadana2 de desembre de 2019

Des de la setmana passada, es poden realitzar dos nous tràmits en línia a través del portal Carpeta Ciutadana, el canal de l’Ajuntament des Castell que permet realitzar tràmits i gestions a través d’internet de manera senzilla i segura. 

D’aquesta manera, a partir d’ara ja no és necessari desplaçar-se a l’Ajuntament per realitzar una comunicació prèvia d'inici d'obres o una sol·licitud d’ocupació de via pública.

L’únic requisit per realitzar aquests tràmits en línia és disposar d’un certificat electrònic, que proporciona un accés amb plenes garanties de confidencialitat i seguretat.

Oscar Gómez, regidor responsable de l’àrea d’Administració Electrònica, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament fem feina per avançar en la modernització dels serveis municipals i apropar l’administració a tots els ciutadans, implementant nous tràmits en línia que permetin evitar desplaçaments innecessaris i agilitzin les relacions amb la ciutadania”. El regidor també ha assenyalat que properament es posaran en marxa nous serveis en línia.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell