Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La Biblioteca des Castell tanca per obres de millora

La Biblioteca des Castell tanca per obres de millora9 de desembre de 2019

La Biblioteca Àngel Ruiz i Pablo tancarà per obres de millora del 9 al 14 de desembre, i el dilluns 16 de desembre tornarà a obrir amb normalitat.

Les feines tenen l'objectiu de solucionar els problemes d'humitat que pateixen les parets de la zona d'adults, de revistes i de col·lecció local. Les obres consistiran en l'aplicació d'un tractament especial antihumitat i també es durà a terme una actuació al solar adjunt a una de les parets exteriors de la biblioteca.

Cal recordar que el passat mes de setembre ja es va dur a terme una actuació semblant, en aquell cas per solucionar els problemes d'humitat a la zona infantil. 
 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell