Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Comencen les obres de trasllat dels horts socials

Comencen les obres de trasllat dels horts socials

Les feines tenen lloc en el marc del projecte d'ampliació de l'aparcament de Calesfonts


7 de gener de 2020

Des de fa tres setmanes es duen a terme les feines de trasllat i adequació dels horts socials municipals, que tenen lloc en el marc del projecte d’ampliació de l’aparcament de Calesfonts (aparcament de les escoles), que permetrà la creació d’una seixantena de noves places d’estacionament.

La batlessa Joana Escandell ha explicat que “les feines s’aprofitaran per optimitzar i ordenar millor els horts, refermant l’aposta de l’actual equip de govern per la important funció social que compleix aquest espai”.

Reubicació

El nou aparcament ocuparà els terrenys on estan situats els horts actualment, i és per això que aquests es mouran uns metres, dins el mateix solar, per reubicar-los a la zona més propera a les escoles. 

Les feines previstes inclouen la neteja i anivellament del terreny i la demolició de la paret seca existent, així com la construcció de les noves parets i camins, que permetran la creació dels tres bancals que acolliran una vintena d’horts. També es crearan nous accessos i s’instal·larà una nova xarxa de reg i una tanca de malla plastificada que delimitarà tot l’espai. 

Per tal de minimitzar les molèsties, les obres s’han planificat d’acord amb els usuaris dels horts i amb l’objectiu que no afectin la temporada d’estiu. Per altra banda, s’aprofitarà la reordenació de l'espai per crear un nou hort escolar, que tindrà accés directe des de les escoles. 

El termini d’execució previst de les obres és d’unes vuit setmanes, i el cost és de 25.410 euros (IVA inclòs). 

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell