Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

S'inaugura l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021' del fotògraf David Arquimbau

S'inaugura l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021' del fotògraf David Arquimbau31 de gener de 2020

Una cinquantena de persones van assistir ahir fosquet a la inauguració de l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021', del fotògraf David Arquimbau, en un acte que va comptar amb la presència del primer tinent d'Alcaldia, Joan Antoni Serra, i de nombrosos regidors.

La mostra es podrà veure fins al 29 de febrer a la Biblioteca Pública des Castell.

Es Castell, escenes quotidianes de la vida al carrer

Es Castell, S. XXI - 250 -2021 és un projecte iniciat per David Arquimbau l'any 2012, que pretén mostrar la vida i la quotidianitat dels habitants des Castell, just abans del 250è aniversari de la fundació del poble, que se celebrarà l’any vinent.

Amb aquest projecte, Arquimbau vol deixar constància de la multiculturalitat des Castell, capturant escenes de carrer del dia a dia del poble, i també celebracions com Nadal, Setmana Santa, Carnaval o les festes patronals.

L'exposició arriba as Castell, a casa seva, després d’haver passat pel festival de cinema i fotografia Menorca Doc Fest i per l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca. A la Biblioteca des Castell es podrà veure una selecció de fotografies de la mostra, ja que l'espai no permet exhibir-la completa.

David Arquimbau és fotoperiodista de l’agència EFE i col·labora amb publicacions com el Diari Ara i El País, entre altres.

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell