Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El senador Jordi López valora positivament el projecte del nou centre integrat de formació professional des Castell

El senador Jordi López valora positivament el projecte del nou centre integrat de formació professional des Castell21 de febrer de 2020

Aquest matí el senador per Menorca, Jordi López, s’ha reunit amb la batlessa des Castell, Joana Escandell, en una primera reunió de treball en la qual el senador s’ha posat a disposició del consistori per fer feina de manera conjunta en aquells projectes que siguin d’interès per al municipi.

Durant la reunió, celebrada a l’Ajuntament des Castell, Jordi López ha mostrat la seva satisfacció perquè Es Castell pugui comptar amb un projecte com el del nou centre integrat de formació professional a l’antic quarter Conde de Cifuentes, que ajudarà a dinamitzar el poble i contribuirà a crear un mapa escolar beneficiós per a l’alumnat de tota l’illa de Menorca.

El senador també ha mostrat la seva predisposició a cercar vies de finançament des del Senat per a projectes i inversions que siguin beneficioses per al municipi, i a fer feina en total col·laboració amb l’Ajuntament des Castell en la defensa dels interessos del poble.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell