Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

En marxa les feines d’arranjament del camí Vell d’Alcalfar Vell

En marxa les feines d’arranjament del camí Vell d’Alcalfar Vell28 de febrer de 2020

El passat dimecres van començar les feines d’arranjament i millora del camí Vell d’Alcalfar Vell, en el tram que correspon al municipi des Castell. En total, s'intervindrà en uns 400 metres, amb origen al nucli de Trebalúger. 

Les tasques consisteixen en la neteja i el desbrossament del camí, i en l’emplenat posterior de la via amb terra compactada. Les feines compten amb un pressupost de 3.018 euros (IVA inclòs), i és previst que finalitzin la setmana vinent.

El tinent de Batlle de Camins Rurals, Gonçal Seguí, ha explicat que aquesta actuació respon a la petició dels veïns i persones usuàries de la zona, que havien avisat del mal estat del camí. Cal recordar que aquest camí, a més de donar accés a les finques de l’entorn, és molt usat per ciclistes i senderistes.

 
Imatges relacionades
 
 
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell