Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Una delegació del poble agermanat de La Frontera visita Es Castell

Una delegació del poble agermanat de La Frontera visita Es Castell3 de març de 2020

Una nombrosa delegació del poble agermanat de La Frontera, encapçalada per la regidora Tamayt González, va visitar ahir l’Ajuntament des Castell, on van ser rebuts per la batlessa Joana Escandell i el regidor Jordi Vidal. 

La Frontera és un municipi que pertany a la província de Santa Cruz de Tenerife, i està agermanat amb Es Castell des de l’any 1989. El poble de La Frontera està situat al nord-oest de l'illa d’El Hierro i, per tant, és el punt més occidental d’Espanya. D’aquesta manera, amb l’agermanament, queden enllaçats el municipi més oriental i el més occidental de l’estat. 

La comitiva canària va poder visitar els indrets més emblemàtics del municipi, i se’ls va obsequiar amb diversos regals, entre els quals, una bandera del poble i un llibre del fotògraf nascut as Castell Toni Vidal. Per la seva banda, van fer entrega a la batlessa d'una talla de fusta en forma de barca, en record de la visita.

Cal recordar que l'agermanament és un lligam a través del qual diferents pobles estableixen una relació oficial, amb l'objectiu de fomentar el contacte humà, els enllaços culturals i la solidaritat. 
 

 
Imatges relacionades
 
 

Ajuntament des Castell