Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament millorarà l’entrada de Sol de l’Est amb els ajuts per la fallida de Thomas Cook

L’Ajuntament millorarà l’entrada de Sol de l’Est amb els ajuts per la fallida de Thomas Cook4 de març de 2020

L’Ajuntament des Castell ha presentat a la convocatòria d’ajudes del Govern per a la millora de les zones turístiques afectades per la fallida de l’operador Thomas Cook, el projecte de construcció d’una nova vorera a l’entrada de la urbanització de Sol de l’Est. 

Concretament, el projecte contempla la construcció d’una vorera a la banda sud-est de l’avinguda des Port, que actualment no compta amb cap espai per al pas dels vianants.

Nova vorera

A dia d’avui, l’avinguda des Port de la urbanització de Sol de l’Est compta amb una única vorera, al lateral nord-oest, mentre que la banda sud-est es troba limitada per un mur de pedra seca i no disposa d’una vorera que permeti el pas dels vianants. 

L’objectiu del projecte presentat per l’Ajuntament és la construcció d’una vorera al llarg de tota la banda sud-est de l’avinguda, des del cementiri fins a la corba on comença el passeig Marítim, punt en el qual s’unirà a la vorera ja existent. 

L’acabat de la vorera serà de panot vermell i l’amplada mitjana serà d’1,80 metres. Es preveu que la nova vorera comenci a l’alçada on estan situats els contenidors de reciclatge, ja que el Consell té prevista la construcció d’una rotonda d’accés a la urbanització que arribarà fins a aquest punt.  

Pel que fa al mur de pedra seca que limita la via per la banda est, i que probablement es remunta als temps de la fundació des Castell com a Georgetown, es mantindrà sense cap afectació. 

El cost previst de les obres és de 94.512 euros.
 

 
Imatges relacionades
 

Ajuntament des Castell