Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Crisi del Covid-19 - Mesures de suport a famílies i pimes

Crisi del Covid-19 - Mesures de suport a famílies i pimes17 de març de 2020

L'Ajuntament des Castell vol ajudar les famílies i pimes del municipi davant la crisi del Covid-19, que ha comportat el decret de l'estat d'alarma a tot el país. És per això que esteim treballant en la posada en marxa de mesures econòmiques per ajudar a pal·liar les difícils circumstàncies actuals:

- Devolució de la part proporcional de les quotes municipals de l'escoleta i les escoles municipals de música i pintura, així com de les activitats i serveis esportius gestionats per l'Ajuntament, en el cas que l'usuari no hagi retornat la quota.

- Devolució de la part proporcional de la taxa d'ocupació de la via pública de les terrasses de bars i restaurants que estiguessin obertes, equivalent al període de vigència de l'estat d'alarma.

- Pagament amb urgència de totes les factures que hagin estat entregades a l'Ajuntament.

- Queda suspès el termini de pagament de tots els tributs i liquidacions que es trobin actualment en període voluntari de pagament. El còmput d'aquest termini es reprendrà quan finalitzi la vigència de l'estat d'alarma.

Durant els propers dies informarem sobre com es tramitaran les devolucions.

Aquestes mesures tenen l'objectiu de millorar la liquiditat de les famílies i pimes des Castell. Amb l'esforç de tots i totes, sortirem endavant!
 

 
Ajuntament des Castell