Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament desinfectarà tots els carrers des Castell com a mesura contra la propagació del Covid-19

L'Ajuntament desinfectarà tots els carrers des Castell com a mesura contra la propagació del Covid-1920 de març de 2020

En vista de la situació d'excepcionalitat actual, l'Ajuntament des Castell ha decidit realitzar una actuació extraordinària en el marc de les mesures contra la propagació del Covid-19, consistent en la desinfecció de tots els carrers i voreres del municipi mitjançant camions cisterna, que realitzaran aigualejos amb aigua i desinfectant.

La desinfecció general es durà a terme durant els propers dies, des de les 5 hores i fins a les 11.30 hores. Aquesta mesura extraordinària se sumarà a la neteja viària habitual.

A més, els serveis de neteja viària contractats s'adaptaran al Procediment de Neteja Viària davant la Pandèmia de Coronavirus, elaborat entre l'Ajuntament de Madrid i la Subdirecció General de Sanitat Ambiental i Salut Laboral del Ministeri de Sanitat.

Això implica la priorització d'escombratge humit, aigualeig i desinfecció sobre la resta de sistemes implantats, deixant d'utilitzar bufadors en els sistemes d'escombratge mecànic, i prioritzant la neteja amb aigua i desinfectant (hipoclorit sòdic diluït en aigua al 0,1%).

Es prioritzaran aquelles zones més sensibles, com ara centres sanitaris, supermercats, farmàcies i zones de pas habitual. La neteja i desinfecció en aquestes zones, es farà abans de l'obertura o en horaris de mínima afluència.

 
Ajuntament des Castell