Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament habilita el teletreball per al personal municipal

L’Ajuntament habilita el teletreball per al personal municipal30 de març de 2020

Des de l’inici de l’emergència sanitària provocada per l’expansió del coronavirus (Covid-19), l'Ajuntament des Castell ha posat en marxa un pla de teletreball per als treballadors municipals, amb la voluntat d’adaptar el funcionament del consistori a l’estat d’alarma decretat pel Govern central i garantir l’atenció a la ciutadania.

Durant aquestes setmanes, la implantació del teletreball s’ha anat posant en marxa progressivament, i a finals de la setmana passada ja hi havia un total de 23 treballadors municipals fent feina des de casa seva, i accedint als sistemes municipals de manera remota i segura. Amb aquest objectiu, els serveis informàtics han creat una xarxa virtual que permet la connexió entre els ordinadors de l’Ajuntament i els ordinadors personals dels treballadors.

A més, durant les darreres setmanes es va establir un sistema de torns en alguns departaments, per tal que els treballadors que continuaven anant a l’Ajuntament no coincidissin amb els seus companys. 

Noves mesures

Ara, amb l’ordre de paralització de tots els serveis no essencials decretada ahir pel Govern central, l’Ajuntament incorporarà al nou sistema de teletreball tota la resta de personal, amb excepcions en els serveis que es consideren essencials, i que són: Policia Local, Serveis Socials, Servei d’Atenció al Ciutadà, Neteja, Brigada Municipal (servei de guàrdia) i Cementiri (servei de guàrdia). 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell