Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament fa feina per garantir que tots els alumnes des Castell puguin seguir el curs des de casa

L’Ajuntament fa feina per garantir que tots els alumnes des Castell puguin seguir el curs des de casa15 d'abril de 2020

En el marc de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, l’Ajuntament des Castell continua fent feina per detectar les principals necessitats dels col·lectius més vulnerables del municipi, amb especial atenció a les famílies amb menors en edat escolar, siguin o no usuàries dels serveis bàsics comunitaris.

En aquest sentit, i amb l’objectiu de garantir l’equitat en l’accés a l’educació, la Regidoria de Serveis Socials ha deixat en préstec dues tauletes digitals amb connexió a internet a dues famílies amb menors, per tal que aquests puguin realitzar les tasques escolars durant el confinament i seguir l’aprenentatge a distància durant el temps que duri la situació actual. 

A més, l’Ajuntament col·laborat amb el Consell Insular de Menorca i la Conselleria d’Educació per tal de facilitar una connexió a internet a tres famílies del municipi que no disposaven d’aquest servei. 

La regidora de Serveis Socials, Noemí Gomila, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament havíem detectat cinc famílies que tenien dificultats per fer el seguiment escolar des de casa, i la nostra tasca és garantir que tot l'alumnat des Castell pugui disposar dels mateixos recursos i les mateixes oportunitats”. 
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell